Redactioneel

Customer questions_635
Customer questions_636

                                                                                        

                                                  

                                                             

                                             

                                   

                                         

                                                             

                                                                   

                     

                              

                                             

                                   

                               

                                       

                                             

                                            

Het is gelukt! No Guts No Glory is volledig digitaal. Een pdf die je niet op je telefoon of tablet kunt lezen, was niet altijd handig. En daarom stond het volledig digitaliseren van ons magazine hoog op mijn to do lijstje voor 2017. En op de valreep - 2017 is over twee weken afgelopen - presenteer ik u de eerste digitale editie van No Guts No Glory. Responsive, dus leesbaar op verschillende soorten beeldscherme (dat begrip kende ik ook niet, dat heb ik dit jaar geleerd). En deelbaar op social media. Dus als u een artikel leest dat u interessant vindt, dan kunt links op de menu-knop klikken en het artikel eenvoudig delen met bijvoorbeeld collega's. 

Uiteraard zijn we erg benieuwd wat u van deze nieuwe vorm vindt. Als u uw mening met ons wilt delen, kunt u mailen naar: nieuwsmagazine@winclove.nl .

 

Remco Kort is hoogleraar microbiologie en betrokken bij Micropia. Eind september verscheen zijn boek De Microbemens, waarin hij vanuit verschillende originele invalshoeken op heldere wijze onze relatie met bacteriën belicht. In dit nummer vertelt deze bevlogen microbioloog over de reden waarom hij dit boek schreef, de voor- en nadelen van antibiotica en zijn ideeën over hygiëne. 

 

December is ook de tijd van terugblikken. We hebben veel gedaan dit jaar: zo hebben we, verspeid over het land, zeven geaccrediteerde bijscholingen gegeven. En we hebben twee mooie wetenschappelijke symposia mogen sponsoren: Women & their Microbes, over de rol van microben bij vrouwengezondheid en zwangerschap, en onlangs nog My Little Microbes, met de nieuwste inzichten over de rol van microben bij de gezondheid van baby's en kinderen. 

Voor volgend jaar staan er ook weer verschillende bijscholingen op het programma, waaronder een verdiepende bijscholing over antibiotica. Houd de Nieuwsflits en onze website in de gaten voor meer informatie. 

 

Mede namens het Healthcare-team wens ik u fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2018!

 

Anneliet Bannier

 

 

Interview foto

 

 

 

Redactioneel dec 2017

3/11
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...